Menu

Planeet Liefde


Tijdelijk geen verzendkosten

Spannend, confronterend en hoopvol, geschikt voor 12+

Een kijkje in het hoofd van een gevoelig en kwetsbaar meisje

Een verhaal over liefde en je anders voordoen

De 12-jarige Pien is voor het eerst verliefd en dat vindt ze maar lastig. Hoe kan ze Robin, de jongen die het nog warriger in haar hoofd maakt, voor zich winnen? Bij haar eigen ouders kan ze niet terecht voor advies. Die hebben zo hun eigen problemen op liefdesgebied. Haar onhandigheid en het gevoel nergens bij te horen, helpen ook niet echt mee. En dan is er óók nog de enge man en de nare stem in haar hoofd.

Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Marit. Zij wil Pien graag helpen om verkering te krijgen. Totdat er iets ergs gebeurt tijdens het voetbalkamp. Iets waar Pien niet over durft te praten…

Boek Planeet Liefde: ook een aanrader voor ouders en docenten!

Ik beschrijf in dit debuut de spannende en confronterende zoektocht van een gevoelig, slim meisje dat binnenkort naar de middelbare school gaat. Wat ogenschijnlijk makkelijk lijkt, is voor de 12-jarige Pien onzichtbaar moeilijk. Haar kracht, zich goed kunnen aanpassen, is tegelijk haar zwakte. Dat ouders en anderen in de omgeving deze kwetsbaarheid onvoldoende zien, wordt Pien bijna fataal.

Planeet Liefde is een eyeopener: dat schijn bedriegt en niets vanzelfsprekend is. Ook al lijkt het goed te gaan.

Interesse in een inspirerende en leerzame lezing met als leidraad het boek Planeet Liefde? De belevingswereld van kwetsbare, onopvallende pubers begrijpen?